Взимку в особливого догляду потребує не тільки шкіра, але і волосся. У цей сезон ми і так отримуємо меншу кількість необхідних вітамінів, плюс до цього додаються ще й зовнішні чинники. Холодна температура за вікном і сухе повітря в будинку роблять волосся сухим, ламким і тьмяним. Крім того, його стан псують головні убори, без яких взимку обійтися вкрай складно. Тому ми зібрали найголовніші поради, які допоможуть вашому волоссю виглядати ідеально.

ЗВОЛОЖЕННЯ.
Взимку для волосся особливо важливе зволоження. Тому в цьому сезоні точно не варто нехтувати бальзамами і масками для волосся. Крім того, ми радимо не мити голову занадто часто, тому що це сильно сушить волосся в пандемію виконати таку пораду, здається, досить просто.

ЖИВЛЕННЯ ШКІРИ ГОЛОВИ.
Звичайно, не можна забувати про додаткове живлення як самого волосся, так і шкіри голови. Для цього можна використовувати спеціальні живильні маски для волосся, а також різні сироватки і олії. Ми радимо звернути увагу на ті засоби, які потрібно наносити на ніч: за вісім годин засіб відмінно вбереться у волосся і шкіру голову.

ГОЛОВНІ УБОРИ.
Будьте уважні при виборі вибору головного убору. Шапки з неякісних матеріалів не тільки можуть викликати подразнення шкіри голови і чола, але і негативно вплинути на стан волосся. Крім того, синтетика часто електризує волосся. Тому спробуйте замінити шапку, наприклад, на шовковий шарф або ж вибирайте моделі з кашеміру.

СУШКА ФЕНОМ.
У будь-який час року експерти радять уникати сушки волосся феном, і тим більше взимку. Однак бувають випадки, коли без фену не обійтися наприклад, коли до виходу з дому залишилося пять хвилин, а голова все ще мокра. Звичайно, краще скористатися феном, ніж виходити на мороз із вологим волоссям. Але ніколи не можна забувати про термозахисні засоби!

Будьте красивими!