Що може бути краще за б'юті-засоби «3 в 1», які економлять вам місце на ванній полиці?
Lancome представили саме такий засіб - антивікову сироватку для обличчя Renergie H.C.F. Triple Serum, яка буквально складається з трьох текстур: крему, емульсії та гелю в одному флаконі.
Lancome Triple Serum бореться із трьома головними проблемами шкіри – сухістю, пігментацією, втратою пружності.

3 ГОЛОВНІ КОМПОНЕНТИ:
  • гіалуронова кислота - зволожує шкіру;
  • С+Ніацінамід - похідне вітаміну С, вирівнює тон шкіри, бореться з пігментацією;
  • ферулова кислота - інгредієнт натурального походження, що отримується із зародків рису або висівок, нейтралізує пошкодження шкіри від вільних радикалів, уповільнює старіння шкіри.
Щоб ефектно поєднати формули, експерти бренду створили новий дизайн упаковки з потрійним дозатором: кожен інгредієнт знаходиться в окремій герметичній камері, що дозволяє підтримувати їхню оптимальну ефективність до моменту змішування один з одним.
«Впродовж 40 років наш науково-дослідний відділ був першопрохідцем у галузі біоінженерії та здійснив нездійсненну мрію – реконструювати живу шкіру шар за шаром. Завдяки цьому великому науковому прориву ми можемо визначити найкращу комбінацію активних інгредієнтів для реалізації регенеративного потенціалу шкіри.
З Renergie H.C.F. Triple Serum ми вступаємо в нову еру антивікових властивостей, удосконалюючи комбінацію потужних активних інгредієнтів, які, як відомо, надають додаткову та одночасну дію на шкіру, що раніше вважалися недосяжними», - Енні Блек (Annie Black), міжнародний науковий директор Lancome.

Чекаємо в Мальві!