Чи може темно-синя підводка для очей замінити в нашій косметичці звичну чорну? Можливо, це рішення багатьом здасться сміливим, але візьмемо, наприклад, класичний гардероб - в ньому точно знайдуться маленьке чорне плаття і кілька синіх джинсів - обидва ці елементи одягу вважаються універсальними. Надихаючі сині стрілки з кутюрних показів змушують замислитися, що було б непогано розбавити синім і повсякденний макіяж. Тим паче синій пасує будь-якому кольору очей!
На подіумі Chanel класичні чорні стрілки були доповнені несподіваним темно-синім акцентом на нижніх повіках, а на показі Dior візажист Пітер Філіпс представив ще одну варіацію подібного макіяжу і підкреслив очі за допомогою відтінку «темний індиго» з палетки тіней Dior 5 Couleurs Couture Eyeshadow Palette in Denim.
Сині стрілки - це шикарне рішення, яке варто взяти на замітку і наступаючої осені. Яскравий індіго для сміливих чи темно-синій для шанувальників класики, доповніть його легким тоном на обличчі і рожевим рум'янцем на щоках і губах.
Нижче ви знайдете добірку новинок та улюблених продуктів в відтінках синього - від підводки-олівця Yves Saint Laurent до палітри тіней Dior.