Модний дім Trussardi анонсував вихід нового аромату Trussardi Eau de Parfum для жінок нового покоління, сильних, емансипованих, рішучих та вільних духом! Вони сповнені рішучості завжди нести відповідальність за свою долю і передають ці послання майбутнім поколінням.

Trussardi Eau de Parfum - нова класика в парфумерному мистецтві, витвір високого італійського дизайну, що характеризується увагою до деталей, яка закладена в ДНК і традиціях Trussardi.
Жіночий аромат від жінок: аромат створений молодими талановитими парфумерками зі знаменитого парфумерного будинку Mane: Julie Masse і Violaine Collas.
Композиція аромату заснована на класичних італійських компонентах та передає італійський стиль та жіночу сміливість.
У верхніх нотах свіжість італійського акорду і італійського мандарина поєднується з солодкістю неролі. У нотах серця лаванда поєднується з захоплюючим дуетом, створеним з гіпнотичних нот абсолюту жасмину і білої жоржини. Завершують композицію оксамитові базові ноти, що відкриваються акордами замші (ДНК бренду), які ідеально підкреслюють фіалкові акорди і завершують аромат ефірною олією пачулі.

Елегантна коробка парфуму виготовлена з FSC-сертифікованого картону і декорована фарбою на водній основі замість хімічних продуктів.
Флакон створений за технологією виробництва, яка знижує споживання води на 55%, викиди окису азоту і вуглекислого газу на 30% і викиди твердих частинок на 35%.
Декор для флакону виготовлений з екологічно чистої екошкіри з волокон, отриманих в результаті промислової обробки яблука.