Нестримний дух пригод і досліджень Montblanc знайшов відображення в новому ароматі Montblanc Explorer Ultra Blue, що натхненний синім кольором природи.
Синій - це колір неба і моря; колір покритих льодом гірських вершин і великих озер. На горизонті кожного шукача пригод синій завжди запрошує до відкриттів і досліджень. Він також є джерелом натхнення для аромату Montblanc Explorer Ultra Blue, сміливого запрошення зануритися в авантюрний дух дослідника і вирушити в епічну парфумерну подорож. Аромат став доповненням до лінії Montblanc Explorer, вперше запущеної в 2019 році як данина поваги прагненню Будинку Montblanc до досліджень і спадщини Montblanc , як надійного супутника мандрівників вже майже протягом 115 років.
Верхні ноти Montblanc Explorer Ultra Blue можна охарактеризувати як яскраву і пікантну суміш італійського бергамота і цитрусових найвищої якості з додаванням нотки рожевого перцю, що створює свіжу пряну ноту з деревними гранями, що нагадують перець і елемі. Морський акорд - пульсуюче серце аромату. Блакитна водна глибина, створювана злиттям цитрусових з морськими і повітряними нотами, викликає свіжість альпійських пейзажів з легким натяком на морський бриз. Свіжі, морські, солоні і повітряні ноти контрастують з нотами сірої амбри. Остання зупинка на острові Сулавесі в Індонезії - це ноти бази, які визначають структуру Montblanc Explorer Ultra Blue. Виняткові пачулі вищої якості були створені ексклюзивно для Montblanc. Ці пачулі майстерно поєднується з вишуканою деревиною, створюючи землисту і багату базу з шкіряними гранями.
Дослідження - це виявлення найкращих інгредієнтів і навичок і їх поєднання для створення чогось нового. Інтенсивна, нескінченна і свіжа, подорож Montblanc Explorer Ultra Blue не закінчується ароматом...
Чекаємо в Мальві!