Точно підібраний відтінок брів збалансує риси обличчя, додасть очам яскравості і навіть зробить обличчя молодшим. Неправильний - все зіпсує. Розповідаємо, як поєднувати колір брів з відтінком волосся.

Класична формула, при якій брови блондинок повинні бути на тон темнішими кольору волосся, а брюнеток - на тон світлішими, не завжди ідеальна. Наші поради допоможуть не заплутатися у виборі. У підборі відтінку брів до кольору волосся слід дотримуватися непорушного правила: теплі тони потрібно комбінувати з теплими, холодні з холодними. 

ПЛАТИНОВІ ТА ЗОЛОТІ БЛОНДИНКИ.

Як правило, у натуральних блондинок світлі, рідкі, невиразні брови (так, бувають і щасливі виключення). Щоб зробити ідеальні брови, головне - визначитися з кольором. Він повинен бути на один-два тони темнішим коренів волосся. Тоді брови будуть виглядати густішими, до того ж створять «каркас» обличчя і зроблять очі яскравішими.

Якщо ж ви брюнетка, яка вирішила стати золотистою блондинкою, брови потрібно зробити на тон світлішими в бежево-коричневому діапазоні. В цьому випадку допоможе фарбування, оскільки засоби для макіяжу брів не дадуть необхідного ступеню освітлення і не будуть виглядати природно, просвічуючи крізь темні волоски. Не перестарайтеся: брови-альбіноси ефектно виглядають лише фотосесіях. А ось платинові блондинки з димчасто-сірими і навіть майже чорними бровами виглядають дуже сучасно.

ШАТЕНКИ И БРЮНЕТКИ.

Перехід від світлого волосся до темного змушує вдатися до зміни кольору брів. Якщо у вас каштанові локони - обирайте для брів відтінки з коричневим підтоном. А якщо волосся кольору капучіно, орієнтуйтеся на сірий підтон. З цим завданням легко і непомітно впораються олівець або тіні.

Найбільше пощастило тим, чиї брови і так темніші ніж волосся. Вони можуть не замислюватися про зміни тону, природа вже про все подбала.

ЧОРНЯВІ.

Незалежно від кольору шкіри (хоч фарфоровий, хоч шоколадний), власницям чорного волосся рекомендований виключно холодний чорний колір в тон. Справа в тому, що теплі коричневі, а також надмірно світлі нюанси будуть йти в рудий, а значить, виглядати неприродно.

РУДІ.

Теплі відтінки волосся, ніби імбирних і морквяних, гармонують з легким мідним або теракотовим відтінком брів. Холодні тони з червоно-синім або коричневим підтоном римуються з колірною гамою шатенок.

Будьте красивими!