«Нюд» - непомітний макіяж, який ненав'язливо підкреслює вашу природну красу. При уявній простоті (мінімум косметики) «макіяж без макіяжу» має свої секрети, адже правильно розставити акценти, створивши натуральний образ - не так просто, як здається. Але якщо ви опануєте цей навик, нюдовий макіяж буде займати у вас не більше 15 хвилин.

Необхідний мінімум «нюдової» косметички - тональний флюїд, консилер, кремові рум'яна і тіні, гель для брів, коричнева туш, сатинова помада світлого відтінку.

5 СЕКРЕТІВ ІДЕАЛЬНОГО МАКІЯЖУ В СТИЛІ «НЮД»

  1. Досконалий тон.
    Основа природного макіяжу свіжий і здоровий тон шкіри, і не варто забувати про обовязкову підготовку шкірі до макіяжу, тобто правильне очищення та зволоження. База нюдового макіяжу легка тональна основа (в ідеалі зі світловідбиваючими частинками) і консилер.
  2. Легка засмага.
    Нюдовий макіяж найкраще виглядає на засмаглій шкірі, тому рекомендуємо додати літнього настрою та засмаги бронзером.
  3. Менше яскравості.
    Макіяж очей в стилі «нюд» повинен виглядати максимально природно. Звідси головне правило: «ні «яскравим відтінкам. Строгих правил вибору гами відтінків немає, просто оберіть максимально природну гаму в холодних, персиково-рожевих або теплих бронзових тонах.
  4. Більше легкості.
    Нюдовий макіяж очей виключає графічність і щільні текстури. Це означає табу на чіткі стрілки, яскраво промальовані брови і інтенсивні губи. Максимально темний колір, допустимий для «нюда» це коричневий для туші, прозорий для гелю для брів.
  5. Природні губи.
    Зволожуючі сяючі текстури помади створюють на губах максимально натуральний ефект!
    Прості правила полегшать нанесення світлої помади: по-перше, відкладіть олівці (ані контур, ні базове покриття не потрібні), а по-друге, набираючи текстуру, користуйтеся пензлем він допоможе зробити шар на губах максимально тонким.
  6. Будьте красивими!