Якщо в спеку обов'язковий продукт догляду - зволожуючі та легкі флюїди, то восени ситуація зовсім інша. Потреби шкіри змінюються: в холодну погоду вона стає тьмяною, реагує на вітер і перепади температури лущенням і сухістю, а ще з похолоданням вимагає  значно більше живлення. Щоб зробити життя шкіри більш приємним, використовуйте перед кремом одну з живильних сироваток. Вона додасть сяйва, наситить, глибоко зволожить і відновить шкіру. 

MESAUDA Aquacious Booster Serum містить вітамін Е та мікс природних біополімерів, що характеризуються високою концентрацією гліцерину та серину. Саме завдяки цій зволожуючій структурі сироватка гарантує оптимальне зволоження, і працює на 2 рівнях. На поверхні шкіри комбінація гіалуронової кислоти, альгинатів і природного сглукану, відомого як пуллулан, утворює молекулярну мережу. Ця мікро-мережа наповнена зволожуючим комплексом, який поступово вивільняється в серці рогового шару, забезпечуючи гладкість і зволоження шкіри на довгий час. Тож ніякої сухості та тьмяності, лише красива сяюча шкіра!

Dior Capture Youth Intense Rescue Age-delay Revitalizing Oil-serum — перша інтенсивна олія-сироватка, яка зміцнює захисний бар’єр шкіри, бореться з сухістю і підтримує рівень зволоженості.
Арганова олія живить шкіру, забезпечуючи миттєвий комфорт. Жирні кислоти з Таману допомагають зміцнити захисний бар’єр шкіри, підтримуючи вироблення ліпідів і пом’якшуючи шкіру. Флорентійський ірис зміцнює активну антиоксидантну силу шкіри, зберігаючи і примножуючи її ресурси молодості, стимулюючи активність гліоксалази. 

Givenchy L’Intemporel Blossom Beautifying Radinace Serum — справжній активатор клітинної енергії, містить такі активні інгредієнти, як екстракт ангеліки, похідні вітаміну С і екстракти рожевих ягід.
Супер засіб, який дарує шкірі сяючий рожевий відтінок. Завдяки спеціальним полімерам, що забезпечують ефект м’якого розсіювання світла, шкіра виглядає гладкою і більш досконалою. Відтінок шкіри поліпшується, зникають ознаки втоми, перші ознаки старіння пом’якшуються — шкіра миттєво перетворюється!

Alma K Regenerating Diamond Serum — справжній скарб для шкіри з діамантовим пилом, мінералами Мертвого моря та рослинними оліями. Сироватка дає потужний поштовх при живленні та відновленні шкіри, справжній must have для холодної погоди!

Byphasse Sorbet Serum Moisturizing № 1 — живильний диво-еліксир для шкіри, в який входить гіалуронова кислота, пептиди, амінокислоти і мінерали, які стимулюють клітини шкіри і борються з ознаками втоми і старіння. Допомагає оновити навіть дуже зневоднену шкіру та обіцяє бажану для всіх нас перспективу при регулярному використанні: видиме скорочення зморшок.

KenzoKi Wake-up Serum Lotion - поєднує в собі дію сироватки та лосьйону, активно живить шкіру, заспокоює та заряджає енергією. Поєднання активних природних інгредієнтів та новітніх технологій втілилося у цей фантастичний імбирний засіб для сяйва шкіри!

Будьте красивими!