Сяюча шкіра - мрія будь-якої жінки. Заради цього здорового сяйва ми купуємо сотні баночок з позначкою glow, освоюємо хайлайтери і навіть стробінг. Взимку проблема загострюється: зневоднена і вражена перепадами температур шкіра погано відбиває світло.

Перша причина - відмерлі клітини шкіри. Вони накопичуються, немов пил на вкритому лаком столі. Друга причина - життя в місті: погана екологія, радикали, стрес - все це в підсумку впливає на зовнішній вигляд шкіри. Тому важливо ретельно очищати її щодня.

Тьмяна шкіра - явний сигнал, що шкіра потребує уваги, тому важливо вибрати правильний крем, сироватку та олійку:
  1. SAMPAR Instant Bright Rich Cream - супер крем для сяйва шкіри з миттєвим і накопичувальним ефектом. Він повертає тонус шкіри і оновлює шкіру на клітинному рівні, забезпечуючи сяйво і комфорт. Містить олію ші, фітинову кислоту, біопептиди та вітамінний комплекс, щоб ваша шкіра сяяла!
  2. Caudalie Vinoperfect Radiance Serum - культовий продукт Caudalie, який підкорив вже мільйони жінок своїми винятковими властивостями усунення пігментних плям. Ефективний засіб, що не викликає алергії, позбавляє від пігментних плям, дарує обличчю сяйво і рівний колір. У складі сироватки Vinoperfect головну роль грає вініферинферин, інгредієнт, запатентований компанією Caudalie, який має здатність усувати пігментні плями. Вініферин в 62 рази ефективніший вітаміну C, тому підходить навіть для найбільш чутливої шкіри.
  3. Givenchy L'Intemporel Blossom Radiance Reviver Cream - чарівний крем, який дарує шкірі ніжний рожевий відтінок. Справжнє перетворення шкіри завдяки ніжному рожевому сяйву - ніби у шкіри перехопило подих. Завдяки активним інгредієнтам Blossom Glow, шкіра перетворюється у вас на очах!
  4. Guerlain Meteorites Oxygen Care Booster - магія метеоритів в кисневому коктейлі. Легкий і ніжний, бездоганний білий флюїд містить безліч сюрпризів. Його повітряна текстура освітлюється сяйвом при контакті зі шкірою: найчистіший білий відтінок перетворюється на вишуканий рожевий з перламутровим нюансом. Прості погладжування — і шкіра наповнюється вологою, хвилі якої освіжають колір обличчя.
  5. Biotherm Aqua Glow Super Concentrate - це заряд сяйва, який миттєво усуває тьмяність і дрібні нерівності.
    Технологія, яка посилює яскравість: коригує і вирівнює неоднорідний тон шкіри обличчя.
    Головний інгредієнт - вітамін С, антиоксидант з неймовірними освітлюючими властивостями, доповнений розгладжуючим керамідом, щоб зробити ваше обличчя надзвичайно яскравим.
  6. MESAUDA Radiance Enhance Serum - сироватка, що покращує зовнішній вигляд шкіри, підвищуючи її пружність і еластичність, освітлює темні ділянки. Після застосування шкіра стане більш свіжою, здоровою і сяючою, а мімічні зморшки помітно скорочуються. «Збалансовані активні інгредієнти, секрет вашої краси».
  7. Dior Capture Youth Glow Booster - сироватка для сяйва, що дарує шкірі всі переваги сливи Какаду. Завдяки тому, що вміст вітаміну С в 100 разів більше, ніж в апельсині, слива Какаду допомагає розгладити текстуру шкіри, а також надати їй сяйво.
    Формула сироватки, насичена ірисом з антиоксидантною дією, розроблена для комфортного відчуття на шкірі. Вона на 80% складається з натуральних інгредієнтів природного походження. Ультратонка флюїдна текстура наповнює шкіру енергією і дарує їй природне сяйво.
  8. SAMPAR Oils in one - унікальна олійка, яка вперше об'єднує силу гіалуронової кислоти з 8-ми рідкісними оліями. Збагачена формула містить більш ніж 93% натуральних активних інгредієнтів для сяйва, зволоження, живлення і наповненості шкіри.
  9. KenzoKi Fresh & Glow Beauty Cream - хай живе сяюча шкіра!
    Пробуджує шкіру і захищає її від агресивного впливу зовнішніх факторів. Мікрокапсули надають крему унікальну текстуру і містять екстракт імбиру. При контакті зі шкірою він розкриває свої зміцнювальні і захисні властивості. Склад збагачений природними компонентами: морінга, коктейль з мінералів, полин. Щоранку вони дарують шкірі енергію. Довгоочікуваний сильний союзник для динамічного життя.

Сяйте та будьте красивими!