Чуттєва, приваблива, впевнена в собі ... Актриса і муза Dior Наталі Портман представляє культовий тональний флюїд Dior Forever, який забезпечує бездоганний стійкий тон в поєднанні з ефективним зволоженням.

«Кожна жінка, як би вона не ставилася до макіяжу, мріє про ідеальний тон - тон, який легко створити за допомогою тонального крему», - пояснює Пітер Філіпс. 

Щоб виконати мрію будь-якої жінки, креативний директор по макіяжу Dior удосконалив тональний засіб Dior Forever. Його комфортна чуттєва текстура буквально тане на шкірі, кожного дня удосконалюючи її природний тон. 

Представлений в двох варіантах - Dior Forever з матовим і Dior Forever Skin Glow з сяючим покриттям, новий тональний крем стане незамінним союзником жіночої краси.

Вперше в історії декоративної косметики Dior тональний крем забезпечує 24 години стійкого бездоганного макіяжу, діючи при цьому як зволожуючий засіб по догляду за шкірою. Культовий тональний флюїд Dior Forever з матовою текстурою ідеально зливається зі шкірою, забезпечує оксамитове покриття та створює ілюзію оголеної шкіри. 

«Матовий ефект, що не приглушує сяйва, - це безпрограшний варіант. Він підкреслює красу шкіри в будь-яких обставинах: вирівнює тон, приховує дрібні недоліки, маскує зморшки», - пояснює Пітер Філіпс.

Новий крем Dior Forever Skin Glow дозволяє надати шкірі насичений сяючий відтінок без блиску. Легка олія, що міститься у формулі випаровується при нанесенні, фіксуючи текстуру, а зволожуючі компоненти дарують шкірі більше яскравості і візуального об'єму. Світловідбиваюча сяюча пудра наповнює шкіру світлом, підкреслюючи її природну красу.

«Dior Forever Skin Glow проявляє себе по-різному в залежності від освітлення. У сутінках або в похмуру погоду він відбиває світло менш інтенсивно. В яскравих сонячних променях сяйво здається більш насиченим. Його можна наносити на все обличчя або на окремі ділянки на додаток до матовому крему, щоб проставити світлові акценти і отримати більш скульптурний результат», - радить Пітер Філіпс. 

Старт продажу - січень-лютий 2019.