Новий Lancome IDOLE створений для покоління жінок, які завжди прагнуть більшого: це сильні жінки, відверті в своїх бажаннях, вони - лідери завтрашнього дня, їхні бажання - це їхнє майбутнє!

IDOLE - це есенція трояндових пелюсток з турецької провінції Іспарта, що отримана ексклюзивно для Lancome. Садові троянди, вирощені у Франції, поєднуються з нотами бергамотe, груші, іспанського жасмину з Індії, вони надають композиції ноту «чистоти і сяйва», з якою кожна жінка може почати свою особливу історію.

Авторами парфумованої композиції стали жінки-парфумери з різних культур і країн: Ш'ямала Мезонд'є (аромати для Les Liquides Imaginaires та Etat Libre d'Orange), Надеж Ле Гарлантезек (аромати для Ex Nihilo, Narciso Rodriguez і Eutopie), Адріане Медине (Christian Audigier, Harajuku Lovers ). Це данина мультикультурності сучасного світу.

Флакон парфуму був розроблений знаменитим дизайнером Чафіком Гасмі. Саме він створив революційно тонкий, витончений флакон, який можна затиснути в долоні або покласти в кишеню джинсів. Він знаменує те, як змінилося сьогоденне життя: воно стало легким і мобільним.

Міжнародний старт продажу - серпень 2019.