Новий аромат K by Dolce & Gabbana - це парфумерне "я" чоловіка, який є володарем свого життя. Він йде своїм власним шляхом і понад усе цінує свою сім'ю та коханих. Привабливий від природи, він впевнено демонструє свій енергійний характер, зберігає вірність своєму корінню, дотримуючись традицій та приймаючи сьогоденність. Привабливий і однозначно чоловічий аромат розкриває та підсилює вроджену харизму сучасного короля.

Ноти цитрусових, ялівцю, червоного перцю, шавлії, ветівера, кедра і пачулі створюють життєрадісний, запаморочливий шлейф. Ідея парфуму базується на тому, щоб передати силу головних елементів середземноморської ДНК: силу землі, тепло сонця, золотого світла італійської Сицилії. Саме звідси парфумери і відштовхувалися, обираючи середземноморські інгредієнти для K by Dolce & Gabbana. 

Обличчям кампанії став Маріано ді Вайо - чоловік, батько і успішний підприємець, по-королівськи керуючий своїм щоденним життям, він уособлює сучасну мужність. Рекламна кампанія була знята в Монтепунчіано фотографом Маріано Віванко,  а саунд-трек для рекламного фільму написав відомий італійський композитор Енніо Морріконе.