Сніжна зима не зупинить справжніх жінок та не завадить їм бути красивими! Щоб ваш макіяж залишався бездоганним навіть у хуртовину, ми підібрали для вас водостійкі засоби, які допоможуть не тільки досягти ідеального результату в макіяжі очей, але і зберегти його.

  1. Dior Diorshow Pump 'n' Volume Waterproof водостійкий варіант революційнної туші для вій Diorshow Pump 'N' Volume. Абсолютно новий засіб від Dior дозволяє створити вії XXL. Неймовірний об'єм під будь-яким кутом. Водостійкий ефект навіть при пірнанні у ополонку.
  2. Lancome Monsieur Big Waterproof - це не тільки збільшення об'єму в 12 разів, а й 24 години бездоганної стійкості. Ультрастійка формула, неймовірний об'єм і бездоганний вигляд: ця новинка об'єднала в собі все, щоб стати Вашим фаворитом.
  3. MESAUDA Aqua Lash - це ідеальне поєднання водостійкої формули та спеціального пензлика, які гарантують надзвичайний результат! Бездоганна водостійка туш для будь-якої погоди!
  4. Dior Diorshow On Stage Liner - лайнер для тих, хто прагне зробити свій макіяж креативним. Ця нова рідка підводка дозволяє легким рухом створити досконалу лінію і успішно відтворити образи з останніх показів Dior. Стійка водостійка лінія витримує до 24 годин без розводів, підкреслюючи виразність погляду.
  5. Artdeco Vinyl Effect Eyeliner long-lasting - це розкішна стійка підводка для очей сяє як синьо-чорний шовк і робить Ваші вії неповторними. Підводка для очей прекрасно тримається, є водостійкою, що робить її справжньою сенсацією в будь-яку погоду.
  6. MESAUDA Aqua Khol - водостійкий олівець для повік створений для максимальної зручності нанесення і комфорту. Яскравий макіяж навіть на Північному полюсі.
  7. CHANEL Stylo Sourcils Waterproof - простий в застосуванні двосторонній олівець для бездоганного стійкого макіяжу брів. Олівець забезпечує дуже стійкий макіяж, в тому числі, стійкість до води.
  8. MESAUDA Xtreme Eyeshadow Base - це праймер для очей, що покращує нанесення і стійкість тіней для повік, коректора.