Життя в постійному русі вносить свої зміни навіть у вміст косметички: ми обираємо засоби, які можна нанести в ліфті або в пробці, щоб швидко освіжити макіяж після роботи, а також використовувати відразу в кількох цілях - наприклад, одним продуктом підкреслити колір губ і створити натуральний рум'янець або виділити окремі ділянки обличчя. 

Ми обрали 6 кращих засобів у формі стіка, які варти спробувати:

  1. Хайлайтер MESAUDA Glow Stick — хайлайтер, праймер або база під макіяж для сяючого ефекту.
    Миттєво освіжає обличчя і робить його сяючим, зручний формат у вигляді компактного стіку.
  2. Стік-хайлайтер для обличчя, очей і губ CHANEL Baume Essentiel — хайлайте, сяюча база для повік та бальзам для губ.
    Зволожуючий стік-хайлайтер наноситься на обличчя легкими дотиками і створює витончене сяйво. Ніжна текстура зливається зі шкірою і відбиває світло, створюючи гру відблисків — скульптурує обличчя.
  3. Artdeco Multi Stick — 3 в 1: тіні, губна помада або рум’яна — 6 відтінків олівця Multi Sticks підійдуть для будь-якої дії в макіяжі. Його ніжна, кремова текстура і різний рівень щільності спрощують застосування Multi Sticks в макіяжі.
  4. Матуючий стік Lancome Teint Idole Ultra Stick Blur & Go Stick — праймер для матуючого ефекту і для звуження пір. Або ж засіб для того, щоб освіжити макіяж, прибрати зайвий блиск і надати легкий матовий фініш.
  5. Матуючий стік Givenchy Mat & Blur Touch Mattifying Stick — ідеальна основа вранці або в будь-який момент. З легкістю справляється зі своїм завданням, моментально матуючи шкіру там, де це необхідно.
  6. Матуюча основа-стік Yves Saint Laurent All Hours Foundation Stick — основа, консилер, засіб для контурінгу.
    Це водостійка тональна основа, яка легко і плавно лягає на шкіру, дає бездоганний тон середньої і максимальної щільності і зберігає стійкість впродовж 24 годин.

Будьте красиві!