Yves Saint Laurent Black Opium Eau De Parfum Intense - це смілива есенція блакитного абсенту, що стала ключовою верхньою нотою аромату. Блакитно-зелений лікер, приправлений анісом, полином і ароматичними травами, в минулому здобув суперечливу репутацію через дурманний ефект і навіть був заборонений в деяких країнах. У комбінації з кавою, яка залишається головною складовою аромату, блакитний абсент створює інтригуючу суміш, що викликає інтерес і магнетичний ефект у оточуючих.

Kenzo World intense — аромат, для сміливої жінки, яка не боїться бути справжньою, бути собою!
Насичена, чуттєва композиція, незмінна півонія в палкому серці. КВІТКОВИЙ ВИБУХ, пом’якшений фруктовими нотами. Спокуслива чорна слива, іскристі ноти півонії та жасмину і витончена ваніль. Аромат, що запрошує розкрити свою дійсну внутрішню силу.

Armaf Niche Sapphire — містичний аромат, який пробуджує почуття. Втілення мужності справжнього чоловіка.
Він звучить шляхетно та зваблює свіжими морськими переливами, які кличуть вирушити у незабутню подорож!

Paco Rabanne Invictus Legend розповідає історію про те, що кожен чоловік в душі — міфічний герой, наділений надприродними здібностями. Він завжди перемагає. Invictus Legend підкреслить мужній характер вашого героя!

Тіні MESAUDA Glam Matte Eye Shadow у відтінку Denim №103 - це супер безпрограшний варіант для карооких красунь. Чистий, інтенсивний колір і стійкий результат на весь день гарантовано!

Guerlain Super Aqua-Serum легендарний засіб для зволоження і боротьби зі зморшками ось уже 30 років!
Сироватка Super Aqua інтенсивно зволожує шкіру і зберігає її молодість. Глибокі і поверхневі зморшки помітно розгладжуються. Гладка шкіра знову знаходить сяйво, свіжість і об’єм.
Бонус — неймовірний аромат на основі трояндової води, доповнений нотками водних рослин, іланг-ілангу і жасмину.

Нічний інтенсивний крем для збереження молодості шкіри Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Night забезпечить сяючу шкіру щоранку, день у день. Вдосконалює вашу шкіру поки ви спите!
Надає шкірі пружність і значно скорочує видимість зморшок!

Подарунковий набір Collistar Perfection Set містить 2 must have засоби для краси та молодості вашого обличчя! Ефективний догляд для зрілої шкіри, що усуває сліди часу на обличчі.