• Обираючи аромати для літа, слід пам'ятати про те, що на зігрітій сонцем шкірі багато компонентів змінюють своє звучання, а це значить, що улюблений аромат може стати зовсім іншим. І це прекрасна нагода для експериментів! Наприклад, насичені східні ноти - удова олія або пачулі, - влітку можуть звучати зовсім дивно: пачулі - перетертою зеленню, а уд - хвилею крижаної води.
  • Така сама історія з ваніллю. Запам'ятайте: немає нічого гіршого синтетичних солодощів на вологій гарячій шкірі. Однак, якщо ваніль натуральна, та ще й у високій концентрації абсолю, то звучить вона особливо спокусливо. На гарячій шкірі саме завдяки ванілі композиція перетворюється на справжній афродизіак.
  • Багато брендів, знаючи, як влітку може помінятися як аромат, так і його сприйняття, для самих улюблених ароматів випускають більш легкі версії. Часто самі примхливі компоненти в них змінюються на акватичні або цитрусові ноти.
  • Якщо ви не готові до експериментів з улюбленим парфумом, вам варто спробувати поміняти аромат. Нюхова пам'ять у нас дуже сильна, і емоції, які ми відчуваємо під час відпочинку, можна пережити заново з ароматом, що  їх супроводжував. Буквально: якщо взимку нанести ту композицію, яку носили влітку, вам здасться, що на кілька миттєвостей вигляне яскраве сонце.
  • Аромати з яскравими «східними» компонентами користуються особливим попитом в арабських країнах в тому числі і тому, що в жаркому і сухому кліматі набувають чарівного звучання.
  • Якщо ж ви власниця великої колекції ароматів, і обрати один для відпустки - завдання з розряду складних, зверніть увагу на парфуми в дорожніх форматах. Це маленькі флакончики, які легко помістяться в ручну поклажу та будуть супроводжувати вас в подорожі!

Парфуми - це завжди емоції. Правильний літній парфум буде асоціюватися з сонячними спогадами про вашу відпустку. Завдяки цьому навіть в темні зимові вечори ви зможете повернутися в літо.