Красиві рекламні ролики, в яких дівчина біжить по узбережжю, а її волосся розвівається, як у русалки, - ці б'юті-історії дуже красиві, але в реальності, все не так безтурботно. УФ-випромінювання, високі температури, сіль, і це лише короткий перелік всіх тих випробувань, з якими доведеться зіткнутися вашому волоссю. Розповідаємо, як підготуватися до них...

  1. Трохи підстрижіть волосся.

    Ваше волосся зіткнеться з морською сіллю, хлорином, сонячними променями, і все це навряд чи зроблять ваше волосся красивішим. Особливо негативно їх вплив позначиться на довгому волоссю, що має посічені кінчики. Саме тому стилісти особливо радять освіжити зачіску перед від'їздом на море. Так ви вб'єте двох зайців: по-перше, збережете волосся від виснаженого та недбалого вигляду, по-друге, дасте шанс здоровому волоссю відпочити разом з вами.

  2. Зволожуйте і насичуйте білками.
    Щоб сяяти вподовж всього відпочинку, ваше волосся повинне завчасно отримати максимально можливу порцію вологи і протеїну. Це означає - включіть в свій beauty-ритуал протеїнові та зволожуючі маски для волосся, спреї, олійки. Регулярний догляд за волоссям з використанням цих засобів допоможе вам та вашому волоссю вийти з будь-яких beauty-катастроф - гідно і без втрат.

  3. Більше природності.
    Легкі хвилі, зачіска з легким відтінком недбалості - влітку ви можете дозволити своєму волоссю поводитися вільно. Занадто чепурні та строгі зачіски відкладіть до зими: ловіть момент і налаштуйтеся на природний стиль ще до того, як сядете в літак!  На море начісування або підкручені кінчики будуть виглядати як мінімум недоречно. Але якщо без цього ви не ви, радимо взяти на замітку: «У літній період рекомендується використовувати легкі засоби для стайлінгу, щоб вони не залишали відчуття липкості.

  4. Зберіть косметичку правильно.
    Дуже прикро забути вдома улюблений засіб, який робить ваше волосся такими шовковистим і блискучим - особливо, коли попереду дні під палючим сонцем і атакуючим впливом кристалів морської солі. Тут одна порада - збирайте beauty-косметичку заздалегідь.

  5. Гарного відпочинку!