Навесні 2020 року будинок Guerlain представляє дві нові природні композиції: Aqua Allegoria Orange Soleia і Aqua Allegoria Granada Salvia, які покликані перенести вас в сицилійський цитрусовий гай і теплий андалузький сад.

Колекція Aqua Allegoria переосмислює простоту рослинних акордів - прозорих, як вода - в усьому їх різноманітті. В результаті народжується чудова хвиля освіжаючих нюансів, ніжних відтінків і гарного настрою.

Колекція Aqua Allegoria була вперше представлена в 1999 році і з того часу щорічно поповнюється новими ароматами авторства Тьєррі Вассера.

«Я - парфумер-мандрівник. Мені подобається розширювати горизонти. Мій сад інгредієнтів - це цілий світ », - Тьєррі Вассер.

Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia - це величні сицилійські цитрусові гаї, залиті сонцем, збір і дегустація соковитих апельсинів в тіні дерев, що гойдаються на вітрі. На тлі бобів тонка і деревних нот солодкість червоного апельсина пронизана свіжістю м'яти, рожевого перцю і бергамота.Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia - це прогулянка по теплому Андалузький саду. Вишуканий аромат стиглого граната доповнений нотою шавлії (іт. Salvia). Апетитна суміш граната з водянистими і зеленими акцентами червоних фруктів на тлі приємної свіжості чорної смородини, кипариса, лимона і бергамота і елегантно підкреслена ароматами шавлії, троянди, білого мускусу, моху і пачулі.