В SPA ми ходимо не тільки для того, щоб відпочити, а й щоб насолодитися особливими текстурами і ароматами, що буквально роблять дива! Якщо ж відвідати SPA центр немає можливості, цю ситуацію допоможуть виправити SPA засоби, які створюють ефект spa у вашій власній ванній. Ми зібрали кращі з них, які неодмінно викличуть посмішку під час використання і сприятимуть релаксації після.

KENZOKI MOISTURIZING LOTUS MASK.
Зволожуюча маска для обличчя в прозорому скляному флаконі від Kenzoki - один з найбільш незвичайних beauty-засобів, які нам доводилося бачити. Чарівна квітка в центрі маски містить три ключові компоненти: гліколізат вирощеного в Азії білого лотоса, ефірну олію і екстракт його квітів, які нейтралізують вільні радикали і відновлюють бар'єрну функцію шкіри. А прозорий гель - це концентрат рослинної води лотоса, відомого в Японії своїми розслаблюючими властивостями, і гіалуронова кислота високої молекулярної маси, яка глибоко зволожує шкіру зсередини.
Wow-процес нанесення маски супроводжує просто магічний аромат квітів білого лотоса. Виявляється, для занурення в цілковитий дзен зовсім не потрібно вирушати в Японію - досить просто мати цей beauty-засіб.
ALMA K CALMING BODY MIST.
Димка із заспокійливим ефектом Alma K зволожує, заспокоює шкіру і дарує їй відчуття свіжості. Всього кілька натискань і вас огорне надзвичайна, цілюща хмарка , яка допоможе захистити Вашу шкіру і волосся від впливу забруднень, а також зафіксувати макіяж. Збагачена живильними мінералами Мертвого моря, вона насичує шкіру енергією і здоров'ям. До складу формули також входять заспокійливі екстракти, які забезпечують, при цьому, миттєве зволоження. З кожним застосуванням, шкіра стає більш здоровою зволоженою.
TREETS TRADITIONS HEALING IN HARMONY BODY BUTTER.
Масло для шкіри таїть в собі альпійський секрет краси й здоров'я. Містить альпійські трави: лаванду і розмарин, що дбайливо захищають і заспокоюють шкіру. У них міститься особливий пилок, який вважається дивом природи й дарує тілу красу і гармонію. Забудьте про турботи та насолоджуйтесь гармонією кожного дня!
ALMA K STIMULATING BODY SCRUB.
Відкрийте для себе глибокий очисний ефект мінералів Мертвого моря, натуральних рослинних екстрактів та олій для шовкової, гладкої шкіри і чудового чистого сяйва.
Stimulating Body Scrub містить екстракт білого чаю та мінерали Мертвого моря, дбайливо видаляє забруднення і омертвілі частинки, залишаючи відчуття вишуканої чистоти.
DURANCE SOFT HAND CREAM.
М'який крем для рук з натуральними екстрактами.
Маленький тюбик поміститься у будь-якій сумочці, щоб на хвилинку подарувати вам задоволення, релакс та зволоження.
Крем для рук огортає шкіру рук ніжним ароматом, зволожує і живить її. Збагачений натуральними екстрактами.
TREETS TRADITIONS RELAXING CHAKRA'S BATH TEA.
Спеціальні чайні пакетики для ванни з олією рисових висівок, пелюсток троянди і гібіскусу подарують справжній релакс для тіла і душі. Все, що вам потрібно зробити - це заварити чай для вашої ванни та насолоджуватися!
ALMA K MUD MASSAGE SOAP.
Масажне мило, що забезпечує спа ефект. Створене на основі грязі з Мертвого моря, містить живильні і очищуючі речовини, має спеціальну форму, яка поліпшує кровообіг. Дія мила посилюється ароматом лимонного сорго, яке освіжає почуття і відновлює природний баланс вологості шкіри.
Будьте красиві!