Практично кожен крем, гель для душу, дезодорант має свій запах. Додайте сюди улюблений парфум, який є у кожної з нас, і отримаєте доволі цікавий мікс. Саме тому багато ароматів випускають банні лінії, що включають піну для ванни, гель для душу, крем для тіла з ароматом парфумів.

Справжні прихильниці того чи іншого аромату часто мріють не просто відчувати улюблений парфум на шкірі, але і "загорнутися" в аромат цілком, як в шаль. Використання парфумованого крему для тіла разом з відповідним парфумом допомагає створити гармонію аромату на шкірі.

Аромат крему та парфуму, контактуючи зі шкірою, будуть звучати по-різному (але, водночас схоже), що дозволить розкритися аромату на тілі в новому цікавому ключі. Крім того, завдяки використанню парфумованого крему запах набуває стійкості та зберігається аж до наступного прийняття душу.

Найголовніше - креми, лосьйони і гелі для душу з ароматом відомих парфумів робляться не задля того, щоб їх замінити. Застосування багатьох ароматичних речовин в засобах для догляду за шкірою сильно обмежене по ряду причин, парфумована частина в них дещо спрощена і адаптована, тому гель для душу або лосьйон для тіла не зможуть бути повноцінною заміною парфуму.