Далекі краї завжди приваблювали та служили джерелом натхнення для парфумерів, за музою вони готові їхати куди завгодно. Парфумери досліджують, проникають в суть та атмосферу ароматів і потім дарують нам унікальні аромати-подорожі, що переносять нас в екзотичні та райські куточки нашої планети!

  1. Agatha Paris Un Soir a Paris — парфум-подорож до вечірнього Парижу.
    Вогні великого міста, аромати дорогих парфумів кружляють в повітрі, розслаблена атмосфера ресторанів. Це час для себе після напруженого робочого дня.
  2. La Manufacture Admirabilis — парфум-подорож до абатства Fontfroide, що на півдні Франції.
    Парфумери передали гру світла і тіні всередині храму. Під арками Фонфруад в унісон співають різні ароматні ноти: зелений сік навколишніх дерев, іскри фіалкового листя і світлі цитрусові промені грайливого сонця переходять в більш темні містичні ноти ладану і димний бальзамічний вогонь мірри. Акорди зливаються і разом зриваються під склепіння обителі, де поєднуються з ароматом святості.
  3. scent bar 104 — парфум-подорож до Близького Сходу.
    Будинок повний розкішних ароматів, що лоскочуть нюх, запах амбри здатний проникати в кожну кімнату. Таємниця аромату інтригує. Розкішні тканини Сходу, легкий вітерець, що заповнює простір літнього дня.
  4. Agatha Paris Balade aux Tuileries — парфум-подорож до садів Тюїльрі.
    Саме знамениті квіткові та запаморочливі аромати знакового куточка Франції надихнули парфумера Джерома Ді Марино на створення парфуму.
  5. Bvlgari Omnia Paraiba — парфум-подорож до Бразилії.
    Уже з перших нот в ароматі Omnia Paraiba присутні всі грані Бразилії. Цей своєрідний ультра-сучасний парфумерний фьюжен закарбував дику сутність тропічної флори. Вібрація фруктової свіжості, гімн радості життя, бразильська «Alegria».
  6. Tiziana Terenzi Arethusa — парфум-подорож до Сицилії.
    Найсмачніші фрукти, переплетені з ніжними квітковими нотами, лежать на основі з запашної деревини рослин Середземномор’я, гармонійно контрастуючи з прянощами Сіракузи і острова Ортіджія.
  7. Coquillete Paris Sumatera — парфум-подорож на острів Суматра.
    Аромат для любителів пачулі, що пропонує свіжий екстракт пачулі з острова Суматра.
  8. scent bar 106 — парфум-подорож на Кариби.
    Захід сонця і запаморочливі пахощі, викликані впливом палючого сонця.
    Тріснутий кокос повільно випускає свій сік… і ми… сидимо за столиком з пальмового дерева, потягуємо ром — напій місцевого виробництва.
  9. Hermes Un Jardin sur le Nil — парфум-подорож до жаркого берегу Нілу.
    Мандруючи по хвилях, Hermes поступово переносить нас від квітучих садів Середземного моря до жаркого берегу Нілу, звертаючись до джерела постійного оновлення — води.