Влітку жінки всього світу об'єднуються проти спільного ворога - спеки. В таку погоду рука тягнеться до легких текстур, але будемо відверті - не багато з них можуть похвалитися стійкістю. І випробування спекою, вологістю, потом витримують не всі тональні основи. Але для цього і існує фіксуюча пудра!

Головне завдання фіксуючої пудри - закріпити кремові і рідкі текстури, зробити шкіру більш матовою і зберегти цей ефект впродовж дня. Якісна пудра має дрібний помел і не обтяжує макіяж, при цьому абсорбує надлишки себума і підтримує гідний вигляд тональної основи. Саме такі пудри ми зібрали сьогодні - легкі, стійкі і матуючі.

  1. Розсипчаста пудра-вуаль MESAUDA Celestial Veil.
    Ніжна досконалість. Ультра чуттєва, невагома і ніжна текстура непомітна після нанесення. Вирівнює макіяж і коригує недоліки тону обличчя для створення ідеального образу.
  2. Розсипчаста пудра для природного макіяжу CHANEL Poudre Universelle Libre.
    Ультра легка і прозора. Пудра для бездоганного завершення макіяжу з неймовірно легкою повітряною текстурою матує шкіру, не роблячи риси обличчя різкими, і підкреслює доглянутий вигляд шкіри, залишаючись прозорою.
  3. Матуюча розсипчаста пудра з ефектом сяйва 4 в 1 Givenchy Prisme Libre Loose Powder.
    Легендарна пудра! Освіжає тон обличчя, надає йому здорове сяйво і бездоганну матовість. Коригувальна розсипчаста пудра складається з 4-х гармонійних відтінків, що забезпечують рівний матовий тон.
  4. Метеорити Guerlain Meteorites Perles.
    Ще одна пудра-легенда. Маленькі повітряні кульки пастельних відтінків, які виконують кожен окрему функцію і підкреслюють красу шкіри обличчя. Один помах пензля і колір обличчя бездоганно сяє.
  5. Компактна пудра Guerlain Les Voilettes.
    Вишукана і зручна. Немов прозора вуаль, поєднує матуючий ефект та закріплення макіяжу з досконалою легкістю покриття.
    Будьте красивими незалежно від погоди!