Bvlgari Man Terrae Essence збагачує колекцію ароматів Bvlgari Man, присвячену силі природних стихій. Слідом за вогнем, деревом і повітрям колекція Bvlgari Man досліджує землю.

Bvlgari Man Terrae Essence присвячений силі Землі, її справжнім скарбам і родючості. Bvlgari Man Terrae Essence возз'єднує нас з істинними глибинними цінностями, повертаючи до нашого справжнього «я» - тим інстинктам збереження, що забезпечують процвітання людства. Аромат кличе звернутися до витоків і досліджувати багатства природи навколо нас.

Розкриваючись, Bvlgari Man Terrae Essence викликає спогади про італійські простори, цитрусові гаї в золотавому світлі. Ноти серця розкриваються в унікальному поєднанні двох видів ветіверу, які формують неприборкану інтенсивність аромату. Корінь першого ветівера - з Яви. Це потужний акцент з димчастими гранями. Другий ветивер - з Гаїті. Він передає саму суть сонячного осіннього лісу своїми контрастними нотами: землистими і оксамитовими, грубими і м'якими. Нарешті, аромат розкриває акорд Terrae, який створений ексклюзивно для Bvlgari і надає парфуму унікальність.

Теплий і маскулінний, Bvlgari Man Terrae Essence втілює родючість землі і щедрість природи.