Часте миття рук призводить до їх сухості, а іноді навіть подразнень на шкірі. 

Для того, щоб уберегти шкіру рук, ми зібрали зволожуючі креми, без яких ну ніяк не обійтися.

Scottish Fine Soaps Gardener's Hand Therapy Hand Cream.

Створений для тих, хто любить працювати в саду. Gardener's Hand Therapy Hand Cream подарує шкірі рук і нігтям інтенсивно-зволожуючу терапію. Олія чайного дерева допомагає зменшити почервоніння і сприяє загоєнню шкіри, роблячи шкіру рук м'якою і гладкою.

Lancome Confort Hand Cream.

Ніжний догляд для рук з медом акації і трояндовою водою для зволоження і пом'якшення рук. Це заспокійливий крем, призначений для відновлення сухої шкіри рук, включаючи сухість, викликану багаторазовим використанням дезінфікуючого засобу або частим миттям рук.

Gisele Denis Nourishing Repair Hand Cream.

Крем для рук з натуральними оліями ші, аргана та жожоба для відновлення природного захисту шкіри. Зволожує, живить і відновлює шкіру, зберігаючи її пружність і ніжність.

Durance Hand Cream Gift Set.

Тріо кремів для рук, що містять натуральні екстракти прованських рослин. Пом'якшують, зволожуюь і відновлюють суху шкіру рук. 3 розкішні аромати, щоб кожного дня ви відчували дотик прованської природи.

Dior Prestige La Cream Mains De Rose.

Перший крем для рук від Dior, який поєднує силу гранвільскої троянди, екстракт трояндових волокон, трояндовий віск і трояндову олію. Інтенсивно відновлює, глибоко живить, освітлює, прибирає сухість і повертає вашим рукам відчуття абсолютного комфорту. 94% натуральних компонентів.

Estee Lauder Re-Nutriv Hand Cream.

Найніжніший крем для сухої і зневодненої шкіри рук. Розкішні зволожуючі інгредієнти глибоко зволожують і пом’якшують. Шкіра рук стає більш гладкою та еластичною.