Dolce & Gabbana представили новий золотий дует ароматів The One Gold і The One For Men Gold, натхненний культовими бестселерами The One.
Композиції успадкували фірмові риси ароматів колекції The One і, згідно релізу, «
призначені для впевнених в собі людей, чиєму внутрішньому світу підкоряється всесвіт».

ЖІНОЧА ВЕРСІЯ THE ONE GOLD — це інтенсивна парфумерна вода, яка втілює потужну сучасну жіночність.
Нова фруктово-квіткова композиція, створена парфумером Вьолен Колла, поєднує солодке і соковите звучання стиглої сливи, ніжних відтінків троянди, жасмину і конвалії, екзотичних пачулі, а також спокусливого аромату ванілі і білого мускусу.

ЧОЛОВІЧИЙ АРОМАТ THE ONE FOR MEN GOLD втілює чоловічу харизму, настільки ж привабливу і вишукану, як і чоловік, який її носить. Над створенням новинки працювали відразу три парфумери: Родріго Флорес-Ру, Мішель Жирар і Олівє Пешо.
У цій сучасній фужерній композиції соковиті цитрусові і пряні імбирні ноти злилися з мускатною шавлією, єгипетською геранню, кардамоном і насиченими відтінками пачулі, ветівера і амбри.

Багато компонентів, з яких створені аромати, отримані за допомогою технології Jungle Essence революційного методу екстракції, що досконало відтворює ольфакторний профіль первинної сировини.

Флакони нових ароматів зберегли графічні геометричні лінії оригінального аромату The One та вдягнені в сяюче золото, символ розкоші і вишуканості.