З моменту, як Ніколя Деженн пішов з посади креативного директора з макіяжу Givenchy, світ краси гадав, хто стане його наступником...
Інтрига, нарешті, розвіялася. Його змінив Том Волкер.


Молодий та талановитий англійський візажист підкорив Дім своєю креативністю, харизмою та новаторським підходом до макіяжу.
Том Волкер надихається модою, а також різними видами мистецтва, серед яких архітектура, все це простежується в його макіяж-образах, він підкреслює контрасти, виділяючи світлові ефекти і використовуючи сміливі відтінки, при цьому не перекриваючи, а підкреслюючи природну красу жінок і чоловіків. Крім того, Том є пристрасним прихильником інновацій у галузі макіяжу та з захопленням вивчає всі технологічні аспекти його виробництва.

Том навчався у Франції, за свою недовгу карєру він уже встиг попрацювати з такими знаменитими фотографами та з численними актрисами та співачками. Також він рік працював візажистом Chanel у Великобританії.

У Givenchy Волкер буде відповідати за розробку нових ліній макіяжу та креативну підтримку рекламних кампаній колекцій.

В інтервю Том зізнався, що він радий взяти на себе обовязки креативного директора з макіяжу Givenchy та нетерпляче чекає, коли зможе зробити свій внесок у творчий доробок бренду та розробку інноваційних засобів макіяжу в тісній співпраці з командою та візажистами марки по всьому світу.