Модний будинок Mugler випустив новий аромат Alien Goddess, який розробили парфумери Марі Саламань і Наталі Лорсон. В його основі - експериментальне поєднання нот бергамота, жасмину, кашмерана і бурбонської ванілі.

Alien Goddess Eau de Parfum - це божественний аромат для жінки, яка перебуває в повній гармонії зі своїм тілом і душею. Оточена містичним і розпеченим сонячним сяйвом, вона звеличує світ навколо себе славою, щедрістю і добротою. Ароматом Alien Goddess творці хотіли висловити прагнення покоління Z до інклюзивного світу, наповненого добром, вірою в світле майбутнє і творчою енергією. Саме тому амбассадором новинки стала 20-річна співачка і актриса Віллоу Сміт - багато хто вважає її однією з муз покоління.

Флакон аромату повторює флакон легендарного оригінального Alien, який випустили в 2005 році, але Alien Goddess вдягнений в золотий відтінок. Як і інші аромати Mugler, новинку можна буде поповнювати, тож ваш улюблений парфум буде завжди з вами, дозволяючи вам заощаджувати і при цьому піклуватися про навколишнє середовище.