Dior представили нового головного парфумера будинку: ним стане Франсіс Куркджан. На цій посаді він змінить Франсуа Демаші, який створив для Dior більше сотні композицій.

Франсіс Куркджан створив свій перший парфум Le Male в 24 роки!
Він створював аромати для великих дизайнерських брендів, таких як Acqua di Parma, Narciso Rodriguez, Elizabeth Arden, Giorgio Armani і Lancome, перш ніж стати співзасновником власного бренду Maison Francis Kurkdjian в 2009 році.

«Його стиль сповнений контрастів, і мені це подобається», каже Лоран Клейтман, президент і головний виконавчий директор Parfums Christian Dior.
«Що ще мені подобається у Франсіс, так це свобода, з якою він творить. Мені близько те, як він дивиться на свою роботу, на своє мистецтво. Він каже: «Я хочу свободи, але не заради свободи. Я хочу, щоб свобода служила парфумерії».

Френсіс Куркджан відомий тим, що створює вражаючі аромати для легендарних парфумерних будинків, включаючи Dior, для яких він створив Eau Noire та Cologne Blanche для колекції Privee Christian Dior.

Як пристрасний художник і надзвичайно кваліфікований парфумер, він не перестає рухатися вперед після своїх численних успіхів, переосмислюючи саму концепцію парфумів.

Останнім ароматом, який для Dior створив Франсуа Демаші став Miss Dior Eau de Parfum.

Ось, що Клейтман говорить про вже колишнього головного парфюмера Будинку: «Він просунув парфумерію Dior далеко вперед, додав до неї сучасність і новизну. Наприклад, те, що він зробив з ароматами колекції Sauvage, просто феноменально».
«Ми любимо Франсуа, і будемо любити його завжди. Він єдиний в своєму роді, і, по суті, ніхто не зможе його замінити, або навіть спробувати зробити для Dior те, що зробив він», каже Клейтман.