Осінь пора темних помад!
Зібрали для вас кілька простих правил, щоб макіяж з акцентом на насичені губи виглядав бездоганно і гармонійно.

ПІДГОТОВКА.
Темна помада не любить лущення або тріщин, тому варто підготувати губи заздалегідь. Перед нанесенням радимо скористатися скрабом для губ, щоб оновити ніжну шкіру і надати їй доглянутого вигляду.

ТОН МАЄ ЗНАЧЕННЯ.
Підготуйте базу для нанесення помади, щоб колір ліг краще і натуральний пігмент губ не перебивав відтінок помади. Для цього нанесіть бальзам, а потім тональну основу. Найкраще робити це легкими рухами, ніжно вбиваючи засіб подушечками пальців. Не забувайте, що темна помада має властивість зменшувати губи, тому радимо бальзам з ефектом збільшення об'єму.

ІДЕАЛЬНА ФОРМА.
Чіткий контур запорука якісного макіяжу з темною помадою. Візьміть олівець, близький по тону до помади. Промалюйте контур, починаючи з ямочки на верхній губі і за потреби трохи розтушуйте лінії.

ДОСКОНАЛЕ НАНЕСЕННЯ.
Для нанесення помади скористайтеся пензлем, щоб продукт ліг рівно і не скочувався впродовж дня. Якщо насиченості першого шару вам не вистачає, то промокніть губи паперовою серветкою і нанесіть ще один шар.

СТИЛЬНИЙ ОБРАЗ.
Темна помада дуже яскравий і сміливий акцент, тому макіяж очей і зачіска повинні бути максимально нейтральними і лаконічними. Ідеальний варіант: нюдовий макіяж або акуратна стрілка і гладка зачіска.