Зима - слушний час для зволожуючих і живильних засобів для губ: матові текстури прекрасні, але шкіру можуть підсушувати.

ЗІБРАЛИ 7 ЗАСОБІВ В СТІКАХ, ЯКІ ВДАЛО ПОЄДНУЮТЬ ДОГЛЯД І КОЛІР:

  • Бальзам MESAUDA Lip Cocoon.
    Справжній хіт від італійського бренду MESAUDA.
    Надзвичайно ніжний та комфортний, він дарує легкий відтінок та доглядає за губами.
  • Givenchy Le Rose Perfecto.
    Бальзам у стилі високої моди. Шкіряний футляр і найніжніша формула всередині. Палітра представлена хвилюючими відтінками від прозорого рожевого до самого інтенсивного.
  • Помада Dior Addict Stellar Halo Shine.
    Помада-блиск від Dior вже давно стала культовою! Стік з новою зоряною серцевиною, насиченою перламутровими рожевими і золотими мікропігментами -це must have. Всередині помади - щаслива зірка Dior, що забезпечує губам сяйво і блиск впродовж 8 годин.
  • Помада-блиск CHANEL Rouge Coco Flash.
    У CHANEL вміють робити особливі речі. Інтенсивно зволожуюча помада-блиск містить олію, яке від тепла губ перетворюється в сяюче покриття і дарує відчуття абсолютного комфорту. Палітра відтінків дійсно для самих вибагливих!
  • Помада Lancome LAbsolu Mademoiselle Shine.
    Колекція яскравих кольорів, які можна наносити як окремо, так і одну поверх іншої. Упаковка LAbsolu Mademoiselle Shine в тонах рожевого золота уособлює французьку елегантність, символ вільної і впевненої в собі жіночності. Формула з трояндовою олією робить помаду дуже ніжною та комфортною.
  • Бальзам Yves Saint Laurent Volupte Plump-in-Colour.
    Супер дизайн з зухвалим сердцем всередині. Зовнішня оболонка помади забезпечує чудовий колір і сяючий блиск, а чорне прозоре серце в центрі бальзаму миттєво помякшує, розгладжує і зволожує губи, одночасно надаючи їм обєм.
  • Помада Dior Rouge Dior Ultra Care.
    Перша ультразволожуюча губна помада від Dior з квітковою олією, 12 годин стійкості. В буквах CD, розташованих в центрі стіка, міститься олія камелії та олія жожоба натурального походження, які зволожують і живлять шкіру губ.